Journey into Wine

„Journey into wine” følger rejsekanalens helt egen „vin-wonderwoman”, Isabelle Legeron, da hun fortsætter sin søgen efter “Free Range” vin ved at rejse til verdens bedste vingårde og møde de passionerede og talentfulde vinproducenter, der sætter sig selv og deres traditioner ind i flasken.

Serien udforsker Ungarns historie, unikke landskaber, kultur, folk og vinfremstillingstraditioner. Den kortlægger landets seneste vinfremstillingsrenæssance, hvilket gør det til et af de mest spændende vinproducerende lande omkring.

” Rejsekanaldistributionen vokser hurtigt i Ungarn, og vi er glade for at have mulighed for at dele kvaliteten og dynamikken i vinindustrien med vores publikum i resten af Europa, Afrika og Mellemøsten. ” – fortæller Travel Channel CEO Richard Wolfe.

c8b151c32c1a558fe7d32309f9e62a17

Isabelle … hun er et frisk pust i vinverdenen. Hendes tilgængelige og uhøjtidelige tilgang belyser hendes autoritative viden og omdømme som en enestående og prisvindende vinsmager.

Isabelle voksede op i en vingård i Cognac og tilbragte sit yngre liv med vinfremstilling med sin familie, plukke valnødder, figner og pølserfremstilling. Disse erfaringer har hjulpet hende til at opnå alt i livet med en praktisk hånd og en stor passion for vin.

„Budapest to the Black Sea” er Isabelles fjerde serie til Travel Channel, som har sat hende til at rejse til verdens vingårde og møde vinproducenter i Sydafrika, Spanien, Portugal … og Australien.

Isabelle in Hungary:

Journey Into Wine: Budapest to the Black Sea with Isabelle Legeron

Hungarian Wine & ’Fröccs’ by Isabelle Legeron

del: