St. Andrea Vingård

standrea

Vinregionen Eger ligger i den nordøstlige del af Ungarn på Bükk-bjerg. 5340 hektar og 62 typer vin.

Gennem århundreder blev produktionen udbredt af både de hvide og de blå druer. Egri Csillag og Egri Bikavér er de to fremragende ”copyright-vine” fra regionen.

Baseret på dens klimakapacitet er den en temmelig kold vinregion. Dette fremgår naturligvis af vinens egenskaber, spændende syrer, rige aromaer, ikke-overdrivende tanniner og elegance.

 

Jorden er ret kompleks og diversificeret. Den liparit-tuff undergrund er afgørende og dækkes primært af en hård, argillaceous jord. På den anden side er der områder, hvor der også findes hvidvask, skifer, zeolit, marl og gritstone.

St. Andrea Winery er en del af Eger vinregionen. Deres filosofi er at lave originale, specielle vine ved at bruge klassiske metoder og deres udviklede viden om vinfremstilling.

Jordens og klimaet i regionen er perfekt til at lave fine vine.

Vinmarken er næsten 40 hektar, og vingården ligger i Egerszalok. De har vinmarker i regionen: Paptag, Ferenc-Hegy, Kovászó, Kiseged, Magyalos, Boldogságos, Hangács, Nagyeged. De producerer 5-10 tusind vinstokke / ha på deres plantager – på grund af udbyttet begrænsning. Deres mål er at lave karakteristiske vine. Vinene modnes i træ tønder. Vineyards kan findes omkring Egerszalók, Egerszólát, Demjén og Eger.